Hot or Not? Палитра Modern Renaissance by Anastasia Beverly Hills 

В днешната публикация ще Ви представя моето мнение за тази толкова известна палитра сенки на Американския бранд Anastasia Beverly Hills. Това е може би един от най-обсъжданите и купувани продукти на марката и съвсем резонно се е превърнал в бестселър. 

Веднага искам да започна с едно уточнение. Моята палитра е ОРИГИНАЛ и няма нищо общо с китайските ментета, които се предлагат в десетки БГ сайтове за уж оригинална козметика. Донесе ми я моя приятелка, която от много години живее в Америка и е купена от SEPHORA в Чикаго. Марката Anastasia Beverly Hills не се продава у нас и всеки, който твърди, че предлага оригиналните й продукти- лъже. Не се подвеждайте, дори да ви я дават на реалната й цена от сайта- 42 $, защото в китайските сайтове тя струва нищожни пари и качеството изобщо не отговаря на реалното. Имам отделен пост за фалшивата козметика, която ни залива – ТУК!

Сега към Палитрата! Адски много я исках и затова помолих моята приятелка да ми купи точно тази палитра, както и някои други неща, които не се продават все още в България. Толкова много я чаках, че даже започнах да си мисля дали няма пък да ме разочарова и да не е чак Това, което толкова възхвалявах в съзнанието си… Бях гледала доста клипове в YouTube и знаех какво да очаквам точно като цветове и какви да бъдат първите цветови комбинации за макиаж. Е, това което открих в палитрата не само не ме разочарова, но и надмина очакванията ми! Това е най-невероятната палитра, която съм имала до този момент! Съдържа 14 цвята, като 11 са матови, а 3 са блестящи. Качеството на сенките е умопомрачително, а пигментацията на цветовете е WOW! Даже първите пъти, когато още не бях свикнала с това колко силно наситени са отделните цветове, малко прекалявах и се наложи да трия. Достатъчно е буквално съвсем леко да се докосне четката до самата сянка и цвят има, при това много. Ето суочове на всички цветове:

Всички са красиви и използваеми и почти няма такива, които няма да използвам. Преливането им не е абсолютно никакъв проблем и с тях се работи изключително лесно, дори за начинаещи. 

Друго, което ми направи впечатление е четката. Досега няма четка, включена в палитра, която да ми е харесала и да използвам- винаги ги отделям, защото не ми допадат. Тук обаче, четката е много добра и е напълно използваема. Двустранна е – едната част е за нанасяне на цвят, а другата е за блендиране. Качеството на косъма е много добро и е доста удобна. 

Първият грим, който си направих с нея:

За издръжливостта на сенките- без забележка. Разпрашават се доста, но това съсвсем не е „болка за умиране“. Разбира се, аз винаги нанасям база преди това и няма как да ви кажа как е, ако не слагате основа, но и не го препоръчвам. Вариантите за различен грим са безброй и, ако имате въображение и желание, може да сътворите големи красоти. Откакто притежавам тази палитра, почти не докосвам другите и тя се превърна веднага в звездичка в колекцията ми! Според мен е Must have за всеки, който обича грима. Много високо качество, облечено в красива, кадифена опаковка! Не случайно, отзивите за тази палитра навсякъде са предимно и основно положителни. И аз се влюбих в нея. ❤

… 

Последвайте ме в Социалните мрежи:

FACEBOOK: Galia Simeonova – BLOG

Instagram: galia.simeonova.blog 

email: galia.sim@gmail.com 

Kisses!😙G.

Публикувано от Galia Simeonova

Добре дошли в моя обновен блог! 4 години след създаването му, е съвсем логично да има някои промени тук. Признавам, пренебрегвах писането, въпреки че започнах именно от тук и това е едно от най-любимите ми хобита. Не бих нарекла това работа, защото това би означавало за мен рутина, задължение, график. Иска ми се винаги да правя това с любов, желание, а вашият интерес да продължава да бъде винаги така силен! Благодаря на всички вас, които 4 години се вълнувате моите постове, мнения и следвате препоръките ми! Доверието се гради с време, а аз съм изключително щастлива, че съм успяла да го спечеля! Обещала съм и на вас, и на себе си, още много полезни ревюта, много информация и разбира се - разнообразние от продукти. Козметиката е моята страст и се радвам, че споделяме едни и същи интереси. Не забравяйте, че вашата обратна връзка, градивна критика и мнение, са важни за мен! Целувки! Галя

Вашият коментар